De Methodes

Het GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® is een originele en unieke bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert.

GYROTONIC® en GYROKINESIS® oefenreeksen zijn zorgvuldig samengesteld uit spiraalvormige en cirkelvormige bewegingen die naadloos samenvloeien in ritmische herhalingen met bijbehorende ademhalingspatronen. Elke beweging vloeit over in de volgende, waardoor de gewrichten door een comfortabel bewegingsbereik kunnen bewegen zonder haperingen of compressie. Deze zorgvuldig samengestelde reeksen zorgen voor een betere balans, efficiëntie, kracht en flexibiliteit.

Het lichaam is van nature ontworpen om als één harmonieus systeem te werken, om boogvormige en spiraalvormige bewegingspaden te volgen en om soepel en efficiënt van de ene beweging in de volgende over te gaan. De gespecialiseerde GYROTONIC® Apparaten ondersteunen deze natuurlijke bewegingspatronen.

GYROTONIC® lessen worden aangepast aan ieders vermogen, van degenen die herstellen van een blessure of leven met een handicap tot topsporters.