Personal Training

Het dagelijkse leven vol werk, geregel en stress kan er toe leiden dat je steeds meer in je hoofd vast komt te zitten en langzaam het bewustzijn van en het contact met je lichaam verliest. Bij CaSa Motion is het doel je te helpen weer in contact te komen met je lichaam, door spieren te versterken en door mobilisatie van de gewrichten. Hiermee je bewegingsbereik te vergroten en vooral door aan de ademhaling te werken; de beste remedie tegen stress en vele andere ongemakken.

Heb je last van lage rugpijn, problemen in het schoudergewricht, een stijve nek, gewrichtsontstekingen, pijn in de knie of enkel? Ben je herstellende van een blessure of ziekte? Word je houding met de tijd slechter? Ervaar je pijn als gevolg van een scoliose? Het is bewezen dat bewegen een zeer effectieve manier is om pijn te verminderen, het getroffen gebied te ontlasten door de omliggende lichaamsdelen en spieren te versterken. Beweging vermindert stress (zowel mentaal als fysiek) en zal je gevoel van algeheel welbevinden verbeteren.

Of je nou een revalidatie traject nodig hebt of een topsporter bent en specifieke acties wilt verbeteren, wij kunnen je helpen. De GYROTONIC® methode biedt oefeningen en trainingen voor elk lichaam. Daarnaast heeft elk zorgvuldig ontwikkeld apparaat zijn specialiteit en een net iets andere manier om het lichaam aan te spreken, wat de training niet alleen effectiever maar zeker ook leuker maakt.