Educatie

Heb je interesse om GYROTONIC® of GYROKINESIS® trainer te worden? CaSa Motion biedt vooropleidingen aan in beide methodes. Om trainer te worden moet je een bepaald pad volgen:

  1. Volg lessen bij een gediplomeerd trainer.
  2. Volg een Pre-Training cursus: Je duikt in de methode, leert over de basis principes en je bereidt je fysiek voor op de cursussen die zullen volgen.
  3. Volg een Foundation Course: Je duikt dieper in het materiaal waar je ondertussen bekend mee bent en zult de vaardigheden verwerven die je nodig hebt om les te geven.
  4. Apprenticeship: Je begint met les geven en doet ervaring op.
  5. Je volgt een Apprenticeship review cursus: met de ervaring die je op hebt gedaan tijdens het lesgeven, benader je het materiaal opnieuw, herhaalt en verdiept, je hebt tijd om vragen te stellen en onzekerheden zullen worden opgehelderd.
  6. Je volgt een Final Certification cursus, de laatste stap van de eerste reeks, een beoordelingsmoment van je vaardigheden, maar vooral weer een extra leermoment.

Je kunt de eerste twee stappen bij CaSa Motion volgen en voor je vervolg educatie kunnen we je helpen de beste plek te vinden.